KURZY A SEMINÁŘE

Rakytník v medu a Zázvorové zlato

V souladu s přírodou

Tento kurz Vám připomene informace, které jste dříve možná uplatňovali, nebo Vám pomůže uspořádat si některé vědomosti. Naučíte se v něm i něco nového, co dále můžete použít ve své praxi, nebo ve své rodině.

Kurzy budou vedeny aktivní formou. Účastníci si vše vyzkouší na svém těle.

Na kurz se můžete přihlásit prostřednictvím mailu. Přes email, dostanete podrobnější informace. Najdete ho v kontaktu na těchto stránkách.

1. TĚLO A BYLINY (dvoudenní seminář) 30.11. a 1.12.2019, ( so 9-16, ne 9-15)

Diagnostika – diagnostika pulsu, diagnostika obličeje a další druhy dignostiky celého těla.

Meridiány – dráhy, které vedou celým tělem k jednotlivým orgánům.

Čas  – souvislost mezi časem a jednotlivými orgány. 

– V průběhu celého roku a v průběhu 24hodin.

Byliny – na každou roční dobu.

– Jak míchat byliny, aby nám účinně pomáhaly a udržovaly nás v kondici.

Po absolvování semináře budete umět:

1. Diagnostiku podle pulsu a podle meridiánů

2. Budete se umět orientovat ve svém těle podle času (dne, roční doby)

3. Budete vědět dopředu, které orgány regenerovat pomocí fytoterapie a jak pomoci sobě a druhým.

2. PSYCHOSOMATIKA A BYLINY (dvoudenní seminář) 25.1. a 26.1.2020

Psychosomatika – je poznání souvislostí mezi tělem a psychikou

Onkologie – základní informace o závažné nemoci. – Jak souvisí onkologické onemocnění s emocemi.

Vnímání – jak porozumět sám sobě.

Práce s emocemi – jak rozpoznat emoce a jak s nimi pracovat.

Byliny a emoce – byliny, které jsou vhodné pro onkologické pacienty a na různé emoční situace.

Po absolvování semináře budete umět:

1. Lépe se orientovat ve svém emočním světě i v emočním těle druhých.

2. Budete znát souvislosti, pokud se objeví problém ve vašem těle i v těle vašich klientů.

3. Vybrat si z přírodních sedativ podle typu emoční zátěže.

3. TĚLO, POTRAVINY A BYLINY (dvoudenní seminář) 7.3. a 8.3.2020

Dietetika – harmonická strava v jednotlivých ročních obdobích a podle zdravotního stavu.

Tělo a chutě. – Porozumění tomu, proč má naše tělo různé chutě v různém čase.

Potraviny – lehkost a tíha. – Rozdělení potravin podle toho, jak nás zatěžují, a nebo odlehčují a podle dalších kategorií.

Byliny a potraviny. – Použití bylin jako koření a doplněk stravy.

Po absolvování semináře budete umět:

1. Nakupovat potraviny vědomě a s radostí

2. Vybírat si takové potraviny, ze kterých bude mít radost i vaše tělo.

3. Používat byliny v kuchyni po celý rok.

Místo konání: České Budějovice ul. Lannova 53.

Plánovaný čas v so 9 – 16 a v ne 9 – 15

Účastnický poplatek celého dlouhodobého kurzu (33 h) je 4 800 Kč, v případě přihlášení dvojice je cena pro každého z páru 3 900 Kč.

Pokud budete chtít navštívit pouze jednotlivé moduly, účastnický poplatek za jeden modul (11 h) je 1 600 Kč.